top of page

Retraite in Nederland en Frankrijk


Joy en vuur in jouw leven

Wanneer

25 t/m 27 juni in de Achterhoek

19 september t/m 24 september Zuid/West-Frankrijk

Prijs

3 dagen in de Achterhoek € 750,- (inclusief 21% BTW)

week in Zuid-West Frankrijk € 1500,-(inclusief 21% BTW) bij aanmelding voor 1 augustus. Na 1 augustus € 1750,-

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail.

Waarom deze retraite voor jou, misschien samen met je partner of iemand die je kent?

Verlang jij ook zo naar rust, vrijheid en leven vanuit plezier en verbinding? Ben jij, zeker nu door iets onverwachts als een virus flink wakker geschud of heb je in angst gezeten waardoor je bent stil gevallen en heb je je terug getrokken of in de overdrive bent gegaan waardoor je veel stress hebt ervaren en nu nog voelt? Ben je voornemend om nu echt vanuit vuur voor joy en vrijheid te gaan in jouw leven? Te genieten van alles wat het leven te bieden heeft?


Wij spreken met veel bewuste mensen over stress in hun leven. Opmerkingen als: 'ik wil graag leven en werken vanuit mijn gevoel en daarop vertrouwen', horen we vaak. Twijfel, stress, druk van buitenaf, cijfers, de vraag 'hoe dan?' en onrust zijn wat items die tegenhouden.


Hoe zou het zijn om te leven vanuit jouw

plezier

vrijheid

vertrouwen

verbinding

vanuit jouw vuur maar met rust als ondertoon


Daar gaan onze retraites over: vanuit ontspanning en groei in Zuid/West-Frankrijk of de Achterhoek.


Wanneer? Eind juni en in september geef ik, Nathalie (Healing Breath & Light Worker i.o.), samen met Brigitta Vos (Brigitta Vos Worldwide Coaching and Consultancy), deze geweldige retraite waar we nu al super veel zin in hebben en met veel liefde aan werken.


Zuid/West Frankrijk: In de Dordogne waar veel bebossing, kastelen, cultuur en historie zijn en waar het leven nog tranquillement is, gaan we op een magische en krachtige plek een week met onze innerlijke rijkdom aan de slag. Een programma waar je aan deel mag nemen in een rijke omgeving met heerlijk voedsel voor lichaam en geest. Mochten we niet naar Frankrijk kunnen vanwege Covid19, dan zal deze retraite plaats vinden in de Achterhoek.


De Achterhoek: In een authentieke omgeving tussen oude monumentale boerderijen, fruitbomen, uiterwaarden, dijken, de meanderende IJssel, coulisse landschap en koeien; alsof de tijd er heeft stil gestaan. Op de prachtig verbouwde deel in het pittoresque stadje Bronkhorst aan de IJssel vinden deze dagen plaats. De omgeving is uitnodigend om naar buiten te gaan en alle stress van je af te gooien en diepere lagen in jezelf weten te bereiken. Weer helemaal opladen!


Dit gaat het jou brengen...

Deze heerlijke retraite van één week in september of een lang weekend a.s. juni staat in het teken van je vrij voelen; vrij van belemmerende gedachten, emotionele blokkades, stress. Je krijgt door de retraite letterlijk meer lucht en het lucht op! Na de retraite voel je je energieker, je hebt meer focus, je ervaart meer rust en vrijheid en je leert hoe je vanuit overvloed en flow kunt leven en werken. Kortom: je voelt jouw vuur branden. Want laten we eerlijk zijn: na alles van de afgelopen tijd wil jij toch ook lekker (bewust) leven en ondernemen vanuit jouw kern, gevoel of intuïtie? Liefde in plaats van angst.


Wat gaan we allemaal doen?

Zonder alles te verklappen, kunnen wij je zeggen dat je vooral vrijetijdskleding mag aantrekken en zeker ook gemakkelijke wandelschoenen én je slippers. We gaan door middel van verschillende technieken en methoden aan jouw innerlijke vrijheid werken met dagelijkse yoga (ook toegankelijk voor beginners), ademsessies, visualisaties, coach sessie, massage, meditaties, werken aan jouw doel, systeemisch werk, stilte wandeling en nog heel veel meer. Daarbij zal altijd gekeken worden wat het groepsthema is met live coaching (dat wat zich op aandient zal mee gewerkt worden) waardoor het ook een interactief programma is. Uiteraard is er ook ruimte voor vrije tijd. En als het kan, kun je eerder naar jouw overnachtingsmogelijkheid gaan en alvast ontspannen in Frankrijk of de Achterhoek en eventueel nog extra dagen na de retraite blijven zodat alles kan bezinken.


Ben jij erbij?

Meld je nu aan voor een van de unieke programma op een unieke lokatie in de Achterhoek of Frankrijk. We werken met een kleine groep (max. 8 personen) en we zijn met 2 begeleiders. Voldoende mooie ruimte en buiten ook volop gelegenheid. Voor meer informatie over Brigitta Vos verwijs ik je graag naar haar website, waar ook prachtige foto's van de locaties weergegeven zijn.


Inbegrepen zijn koffie/thee, snacks, lunch en diner. Exclusief reis en overnachtingen, maar dit is eenvoudig te boeken. In de directe omgeving zijn hotel's, B&B's, huisjes te huur en campings (zowel in Frankrijk als in de Achterhoek). De Dordogne is bereikbaar per auto, vliegtuig (vliegen op Bergerac) of trein. Voor meer informatie over de reis en/of overnachtingsmogelijkheden kan je vragen aan Brigitta.

Aanmelden

Aanmelden voor een afspraak of meer informatie, de workshop organiseren op aanvraag, graag via Retraite Joy en Vuur


Comments


Categorie
OVerZICHT
bottom of page