top of page

Workshop Yoga in de natuur - avond


Wanneer

In overleg, mede afhankelijk van de weersomstandigheden

Tijd

19:00 - 20:30 uur

Waar

In overleg

Het Oud Meer, Son

P-plaats Dutmellapad / Sonseweg

Prijs

€ 12,50 p.p.

Duur

1,5 uur

Deze workshop Yoga in de Natuur kan altijd en overal! In verbinding met de natuur, elkaar en je eigen zijn.Yoga is voor mij in essentie: verbinding, door verstilling en beweging synchroon aan ademhaling. Verbinding met mijn hele ZIJN, op alle lagen in het NU. De stilte stelt ons in staat om afstand te nemen van hetgeen om ons heen gebeurt en verschaft ons het inzicht om te handelen vanuit helderheid en innerlijke rust.

Met een geleide meditatie om ‘te landen’ met jouw zelf en elkaar buiten in de natuur te zijn, dynamische ademhalingsoefeningen volledig samen met jouw adem, in beweging, buiten in verbinding met jouw zelf met de natuur. Daarnaast de asana’s (klassieke yogahoudingen) met aandacht voor pranayama (de adem, de levensenergie). Meditatie, in stilte ZIJN, zittend of bewust kunnen we ook even wandelen.

Benodigdheden

Zorg voor jezelf, omdat we buiten zijn eventueel met de weersomstandigheden. Misschien is het prettig iets mee te nemen waar je op kunt zitten, afhankelijk van jouw behoefte tijdens deze workshop. Heb je een eigen matje, wellicht een deken of doek, wat jij fijn vindt neem je mee. Misschien heb je een dagboekje bij waar je in kunt schrijven na een oefening of meditatie. Hier is ruimte voor.

Aanmelden

Aanmelden voor een afspraak of meer informatie, bijvoorbeeld voor een groep deze workshop organiseren kan altijd, graag via info@lecorpsvital.nl


Categorie
OVerZICHT
bottom of page