top of page

Natuur

coaching

Voor wie?

  • Loop je vast met allerlei zaken omtrent een situatie waarin je zit?

  • Heb je meerdere vragen die in je opkomen en ben je op zoek naar een antwoord?

  • Is er een levensthema wat bij jou speelt of herhaaldelijk terugkomt?

  • Wil jij een nieuwe stap zetten, bijvoorbeeld in jouw werk of in jouw leefsituatie?

  • Houd je ervan in de natuur te zijn of kom je er niet aan toe?

  • Ben je een denker?​

NATuurcoaching
Natuurcoachen activeert jouw eigen natuurlijke wijsheid. Wij allemaal zijn onderdeel van de natuur. Het geeft je helderheid of antwoord op jouw vraag of brengt je dichter bij jouw kernvraag.
 
Door middel van oefeningen of afbeeldingen uit -/in de natuur komt de eigen natuurwijsheid in jou boven. Dat wil zeggen, dat er tijd genomen wordt in alle rust aanwezig te zijn in of met de natuur waardoor de eigen "intuïtieve natuur" bovenkomt. Het lichaam geeft intuïtief meestal richting aan jouw antwoorden, die je normaal niet bedacht zou hebben. Jij kiest jouw eigen pad en jouw eigen richting, zonder oordeel of interpretatie.
 
Werkwijze
Ik nodig je vooraf uit voor een intakegesprek op de met elkaar afgestemde locatie en bespreken we wat jouw vraag is. Direct na dit intake gesprek gaan we de natuur in. Tijdens dit moment gaan we dieper in op jouw vraag of thema. De vervolgsessie(s) kan op een andere met elkaar afgestemde locatie zijn. We kunnen ook in een park een sessie afspreken.
Per persoon verschilt het aantal sessies. Dit bepalen we samen. 
Voor mij als coach geldt dat ik het liefst in de natuur ben. Dit voelt grotendeels en eigenlijk volledig als een thuis. Wandelen in de natuur maakt mij stevig en geaard en brengt allerlei inspiratie voor mogelijkheden. In de natuur zijn geeft een boost energie en dat wil ik graag uitdragen en delen.
bottom of page